Komisař Moulin: Profil zabijáka

Komisař Moulin: Profil zabijáka

30.4. 23:25
ČT1
90 minút
Kriminálný

8.7 Při cestě do školy je unesena mladá dívka Déborah. Únos celý viděla Débořina kamarádka. Unesené dívce se podařilo zavolat domů z mobilního telefonu, a tak bylo možné ji přibližně lokalizovat. Za Déborah vyráží komisař Moulin. Ale přijede pozdě, dívka je nalezena znásilněná a uškrcená u místního jezírka. Vše odpovídá předchozí vraždě, kdy pachatel postupoval naprosto stejně. Kamarádka Déborah popíše policii pachatele, jeho identikit odpovídá muži, který byl již dříve trestán za znásilnění a vraždu dívky. Moulin společně s Léonem se ho vydávají zatknout. (Snorlax)

Viac informácií

O programe

česky, audio popis (AD) česky
Kriminálný

8.7 Při cestě do školy je unesena mladá dívka Déborah. Únos celý viděla Débořina kamarádka. Unesené dívce se podařilo zavolat domů z mobilního telefonu, a tak bylo možné ji přibližně lokalizovat. Za Déborah vyráží komisař Moulin. Ale přijede pozdě, dívka je nalezena znásilněná a uškrcená u místního jezírka. Vše odpovídá předchozí vraždě, kdy pachatel postupoval naprosto stejně. Kamarádka Déborah popíše policii pachatele, jeho identikit odpovídá muži, který byl již dříve trestán za znásilnění a vraždu dívky. Moulin společně s Léonem se ho vydávají zatknout.


(Snorlax)

Tvorcovia

Yves Rénier, José Pinheiro, Mathieu Masmondet

Hrajú

Yves Rénier, Christian Vadim, Bernard Rosselli, Sonia Amori, Clément Michu, Régis Ander, Anne-Charlotte Pontabry, Alice Béat