Komisár Montalbano

Komisár Montalbano

S06E02 - Hra s tromi kartami

17.5. 23:35
ČT1
105 minút
2006
Taliansko Kriminálný / Dráma / Mysteriózny

Začalo to zdánlivě banální dopravní nehodou. Opilého starce srazilo auto na opuštěném nočním náměstí. Augello má příliš práce se sledováním unikajícího Tarantina, zvlášť když mu jeho atraktivní žena nedává klidně spát. Okolnosti té osamělé nehody jsou však poněkud zvláštní. Například nikde stopy po brzdné dráze. A když se najde v okolí další mrtvý – tentokrát zavražděný, začnou se věci splétat dohromady. Rocco Pennisi, právě po letech propuštěný z vězení, by mohl být hlavním podezřelým. Anebo je všechno úplně jinak? Montalbano má o čem přemýšlet … (Česká televize)

Viac informácií
Není k dispozici
S07E03

Stopa v písku

12.6. 23:45, Jednotka, 100 minút

Stopa v písku

Jednoho jinak pěkného rána Montalbanovi zhořkne jeho ranní káva. Na pláži před jeho domem leží mrtvý kůň a jak se ukáže, nebyla to přirozená smrt. Záležitost vypadá na první pohled celkem jednoduchá. Do místních stájí se vloupali zloději a ukradli dva koně. Jeden z nich patřil kamarádce Montalbanovy přítelkyně Ingrid žokejce Rachel Estermanové, a měl velkou cenu jako závodní kůň. Zároveň se však do Montalbanova domu dvakrát vloupají podivní zloději a Montalbano začne tušit, že tu opět nepůjde o banální loupež a že ty dva zločiny spolu nějak souvisejí. (oficiální text distributora)

Dostupné o 1 deň
S07E04

Papírový měsíc

14.6. 23:40, ČT1, 115 minút

Papírový měsíc

Angelo, jehož zmizení přišla ohlásit jeho zoufalá sestra, byl opravdu nalezen mrtvý, navíc v poněkud choulostivé pozici. Stopy vedou celkem neomylně k jeho milence, atraktivní mladé, ale vdané paní. Co však vypadá jako přehledný zločin z vášně, má daleko složitější pozadí... V tomto díle podá Catarella heroický výkon v dešifrování hesel do zabezpečených počítačových složek oběti a doktor Augello také vyřeší složitý případ narkomafie, do níž jsou zapleteny významné politické osobnosti. (oficiální text distributora)

O programe

česky, audio popis (AD) česky
2006
Taliansko Kriminálný / Dráma / Mysteriózny

Odhalením pachatelů někdy případ nekončí... Italský kriminální film (1999)

Tvorcovia

Alberto Sironi

Hrajú

Gilberto Idonea, Barbara Tabita, Simona Cavallari, Luca Zingaretti, Cesare Bocci, Stefano Dionisi, Valeria Milillo, Peppino Mazzotta, Biagio Pelligra, Paride Benassai, Sergio Vespertino, Massimo D'Anna, Gigio Morra, Marcello Perracchio, Roberto Nobile, Davide Lo Verde, Anna Maria Longo Giuffrida, Marco Cavallaro, Vincenzo Albanese, Alfredo Danese, Gigliola Reina, Luigi Caruso, Nicola Diodati, Mario Puglisi, Mimmo Salvo, Nuccio Vassallo, Pierluigi Corallo, Gian Maria Tesei, Carmela Gentile, Angelo Russo